085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Groningen
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Groningen

Tuin opknappen?

Kan uw tuin wel een opknapbeurt gebruiken of wilt u uw volledige tuin veranderen? In Groningen en omstreken kunt u voor tuinrenovatie terecht bij de door ons aangedragen professional. Indien uw tuin er niet meer fatsoenlijk uit ziet kunt u kiezen voor renovatie van uw tuin. In de meeste gevallen kan de beplanting en de bestrating hergebruikt worden en hoeft u niet alles opnieuw aan te schaffen. Informeer dus altijd naar de mogelijkheden voordat u nieuwe planten aanschaft. Het is misschien lastig voor te stellen, maar ook met de bestaande planten kunnen wij uw tuin een volledig nieuwe uitstraling geven. Wilt u toch compleet andere bloemen en planten of bijvoorbeeld uw tuin ophogen? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden van uw tuin met u te bespreken.

Tuinrenovatie Groningen

De mogelijkheden voor een tuin zijn eindeloos. Een bestaande tuin kan echter niet in alle vormen gewrongen worden. Het type grond, de hoogte van uw tuin en de beplanting kunnen een obstakel zijn bij de vernieuwing van uw tuin. Wilt u toch uw tuin verbouwen? Dan kunt u ervoor kiezen uw tuin volledig opnieuw te laten aanleggen. Op die manier bent u vrij in de keuze voor een nieuwe tuin. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of maak een afspraak door te bellen naar 085 - 106 1600.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606