0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Groningen
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Groningen

Tuin opknappen?

Kan uw tuin wel een opknapbeurt gebruiken of wilt u uw volledige tuin veranderen? In Groningen en omstreken kunt u voor tuinrenovatie terecht bij de door ons aangedragen professional. Indien uw tuin er niet meer fatsoenlijk uit ziet kunt u kiezen voor renovatie van uw tuin. In de meeste gevallen kan de beplanting en de bestrating hergebruikt worden en hoeft u niet alles opnieuw aan te schaffen. Informeer dus altijd naar de mogelijkheden voordat u nieuwe planten aanschaft. Het is misschien lastig voor te stellen, maar ook met de bestaande planten kunnen wij uw tuin een volledig nieuwe uitstraling geven. Wilt u toch compleet andere bloemen en planten of bijvoorbeeld uw tuin ophogen? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden van uw tuin met u te bespreken.

Tuinrenovatie Groningen

De mogelijkheden voor een tuin zijn eindeloos. Een bestaande tuin kan echter niet in alle vormen gewrongen worden. Het type grond, de hoogte van uw tuin en de beplanting kunnen een obstakel zijn bij de vernieuwing van uw tuin. Wilt u toch uw tuin verbouwen? Dan kunt u ervoor kiezen uw tuin volledig opnieuw te laten aanleggen. Op die manier bent u vrij in de keuze voor een nieuwe tuin. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of maak een afspraak door te bellen naar 0800 255 3733.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Groningen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606