050 - 799 93 75

Hovenier nodig in Groningen?

Tuin opknappen?

Kan uw tuin wel een opknapbeurt gebruiken of wilt u uw volledige tuin veranderen? In Groningen en omstreken kunt u voor tuinrenovatie terecht bij De vakman. Indien uw tuin er niet meer fatsoenlijk uit ziet kunt u kiezen voor renovatie van uw tuin. In de meeste gevallen kan de beplanting en de bestrating hergebruikt worden en hoeft u niet alles opnieuw aan te schaffen. Informeer dus altijd naar de mogelijkheden voordat u nieuwe planten aanschaft. Het is misschien lastig voor te stellen, maar ook met de bestaande planten kunnen wij uw tuin een volledig nieuwe uitstraling geven. Wilt u toch compleet andere bloemen en planten of bijvoorbeeld uw tuin ophogen? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden van uw tuin met u te bespreken.

Tuinrenovatie Groningen

De mogelijkheden voor een tuin zijn eindeloos. Een bestaande tuin kan echter niet in alle vormen gewrongen worden. Het type grond, de hoogte van uw tuin en de beplanting kunnen een obstakel zijn bij de vernieuwing van uw tuin. Wilt u toch uw tuin verbouwen? Dan kunt u ervoor kiezen uw tuin volledig opnieuw te laten aanleggen. Op die manier bent u vrij in de keuze voor een nieuwe tuin. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of maak een afspraak door te bellen naar 050 - 799 93 75.

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Groningen stad en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Al jarenlang passie voor groen
  • Focus op duurzaamheid
  • Voor particulieren en kleine bedrijven

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 050 - 799 93 75.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Groningen stad en omgeving.

Hoofdvestiging