0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Groningen
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Groningen

Tuinontwerp in Groningen

Wij zijn in Groningen tevens uw specialist als het gaat om het tuinontwerp en tuininrichting. Wij bieden talloze mogelijkheden voor tuinontwerp op maat. Onze ontwerpers maken aan de hand van uw wensen en situatie een ontwerp dat helemaal bij u past. Heeft u geen idee wat u met uw voortuin of achtertuin wilt? Dan laten wij u ter inspiratie graag een aantal door ons uitgevoerde projecten zien en brengen we u op nieuwe ideeën. Het ontwerp van de voortuin zou compleet kunnen verschillen van het ontwerp van de achtertuin. Wilt u een strakke of juist bloemige voortuin ontwerpen? de door ons aangedragen professional staat u graag bij.

Ontwerpen tuinen

Een tuin inrichten is een heel proces. Wanneer u ons inschakelt voor het ontwerp van uw tuin heeft u een vast aanspreekpunt en zullen wij dit aanpakken volgens een paar vaststaande stappen:

  • Allereerst komen wij, nadat u een afspraak heeft gemaakt, bij u thuis langs om uw wensen en ideeën te bespreken. Tijdens dit gesprek krijgen wij een duidelijk beeld van uw ideale tuin, leren we elkaar wat beter kennen en bekijken we de situatie van uw huidige tuin.
  • Aan de hand van dit gesprek worden uw wensen en ideeën in kaart gebracht. De concepttekeningen krijgt u van ons toegestuurd, zodat u alvast een beeld krijgt bij uw nieuwe tuin.
  • Het definitieve ontwerp zullen wij aan u presenteren. In dit ontwerp zijn ook het beplantingsplan en het materialenplan opgenomen. Op die manier komt u achteraf nooit voor rare verrassingen te staan.

Tuinadvies Groningen

Wilt u een tuinontwerp met zwembad of bent u benieuwd of wij ook uw droomtuin kunnen ontwerpen? Maak dan een afspraak via 0800 255 3733 of het offerteformulier. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken en u daar waar nodig te voorzien van advies. Of wij nu voor u een grote tuin ontwerpen of een kleine tuin inrichten, wij doen het met veel plezier en toewijding.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Groningen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606