085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Groningen
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Groningen

Tuinontwerp in Groningen

Wij zijn in Groningen tevens uw specialist als het gaat om het tuinontwerp en tuininrichting. Wij bieden talloze mogelijkheden voor tuinontwerp op maat. Onze ontwerpers maken aan de hand van uw wensen en situatie een ontwerp dat helemaal bij u past. Heeft u geen idee wat u met uw voortuin of achtertuin wilt? Dan laten wij u ter inspiratie graag een aantal door ons uitgevoerde projecten zien en brengen we u op nieuwe ideeën. Het ontwerp van de voortuin zou compleet kunnen verschillen van het ontwerp van de achtertuin. Wilt u een strakke of juist bloemige voortuin ontwerpen? de door ons aangedragen professional staat u graag bij.

Ontwerpen tuinen

Een tuin inrichten is een heel proces. Wanneer u ons inschakelt voor het ontwerp van uw tuin heeft u een vast aanspreekpunt en zullen wij dit aanpakken volgens een paar vaststaande stappen:

  • Allereerst komen wij, nadat u een afspraak heeft gemaakt, bij u thuis langs om uw wensen en ideeën te bespreken. Tijdens dit gesprek krijgen wij een duidelijk beeld van uw ideale tuin, leren we elkaar wat beter kennen en bekijken we de situatie van uw huidige tuin.
  • Aan de hand van dit gesprek worden uw wensen en ideeën in kaart gebracht. De concepttekeningen krijgt u van ons toegestuurd, zodat u alvast een beeld krijgt bij uw nieuwe tuin.
  • Het definitieve ontwerp zullen wij aan u presenteren. In dit ontwerp zijn ook het beplantingsplan en het materialenplan opgenomen. Op die manier komt u achteraf nooit voor rare verrassingen te staan.

Tuinadvies Groningen

Wilt u een tuinontwerp met zwembad of bent u benieuwd of wij ook uw droomtuin kunnen ontwerpen? Maak dan een afspraak via 085 - 106 1600 of het offerteformulier. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken en u daar waar nodig te voorzien van advies. Of wij nu voor u een grote tuin ontwerpen of een kleine tuin inrichten, wij doen het met veel plezier en toewijding.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606