050 - 799 93 75

Hovenier nodig in Groningen?

Tuinontwerp in Groningen

Wij zijn in Groningen tevens uw specialist als het gaat om het tuinontwerp en tuininrichting. Wij bieden talloze mogelijkheden voor tuinontwerp op maat. Onze ontwerpers maken aan de hand van uw wensen en situatie een ontwerp dat helemaal bij u past. Heeft u geen idee wat u met uw voortuin of achtertuin wilt? Dan laten wij u ter inspiratie graag een aantal door ons uitgevoerde projecten zien en brengen we u op nieuwe ideeën. Het ontwerp van de voortuin zou compleet kunnen verschillen van het ontwerp van de achtertuin. Wilt u een strakke of juist bloemige voortuin ontwerpen? De vakman staat u graag bij.

Ontwerpen tuinen

Een tuin inrichten is een heel proces. Wanneer u ons inschakelt voor het ontwerp van uw tuin heeft u een vast aanspreekpunt en zullen wij dit aanpakken volgens een paar vaststaande stappen:

  • Allereerst komen wij, nadat u een afspraak heeft gemaakt, bij u thuis langs om uw wensen en ideeën te bespreken. Tijdens dit gesprek krijgen wij een duidelijk beeld van uw ideale tuin, leren we elkaar wat beter kennen en bekijken we de situatie van uw huidige tuin.
  • Aan de hand van dit gesprek worden uw wensen en ideeën in kaart gebracht. De concepttekeningen krijgt u van ons toegestuurd, zodat u alvast een beeld krijgt bij uw nieuwe tuin.
  • Het definitieve ontwerp zullen wij aan u presenteren. In dit ontwerp zijn ook het beplantingsplan en het materialenplan opgenomen. Op die manier komt u achteraf nooit voor rare verrassingen te staan.

Tuinadvies Groningen

Wilt u een tuinontwerp met zwembad of bent u benieuwd of wij ook uw droomtuin kunnen ontwerpen? Maak dan een afspraak via 050 - 799 93 75 of het offerteformulier. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken en u daar waar nodig te voorzien van advies. Of wij nu voor u een grote tuin ontwerpen of een kleine tuin inrichten, wij doen het met veel plezier en toewijding.

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Groningen stad en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Al jarenlang passie voor groen
  • Focus op duurzaamheid
  • Voor particulieren en kleine bedrijven

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 050 - 799 93 75.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Groningen stad en omgeving.

Hoofdvestiging