050 - 799 93 75

Hovenier nodig in Groningen?

Beplanting tuin in Groningen

De tuin beplanten kan een zware klus zijn, vooral wanneer u uw tuin wilt renoveren. Hoe langer de tuin niet onderhouden wordt hoe lastiger het is om de beplanting op orde te maken. Geef het werk uit handen en schakel De vakman in. Wij verzorgen de bestaande beplanting voor u, maar maken ook graag een beplantingsplan voor uw nieuwe tuin.

Mogelijkheden beplanting

Planten bieden een wereld aan mogelijkheden, van grassen en bloemen tot struiken en bomen. Wij geven u graag ideeën voor uw tuin. Houdt u bijvoorbeeld van een wilde tuin of juist een strak aangelegde tuin? Bent u gecharmeerd van Italiaanse tuinen of spreken Engelse tuinen u meer aan? Na uw tuin te hebben bekeken bespreken wij graag de mogelijkheden met u. Niet alle planten zijn geschikt voor elk type grond, dus de beplanting moet zorgvuldig gekozen worden.

Coniferenhaag planten

Coniferen behoren tot de meest soortenrijke groep hagen. Deze hagen staan bekend om het lastige onderhoud. Echter, weet u eenmaal wanneer en hoe coniferen groeien, dan heeft u dit binnen de kortste keren onder de knie. Coniferen en bomen plaatsen behoeft wel enige handigheid. Coniferen planten kunt u het beste overlaten aan een hovenier. Op die manier weet u zeker dat ze correct worden geplaatst en krijgt u direct advies over het onderhoud van de haag. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Bel naar 050 - 799 93 75 of vul het contactformulier in.

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Groningen stad en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Al jarenlang passie voor groen
  • Focus op duurzaamheid
  • Voor particulieren en kleine bedrijven

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 050 - 799 93 75.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Groningen stad en omgeving.

Hoofdvestiging