0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Groningen
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Groningen

Beplanting tuin in Groningen

De tuin beplanten kan een zware klus zijn, vooral wanneer u uw tuin wilt renoveren. Hoe langer de tuin niet onderhouden wordt hoe lastiger het is om de beplanting op orde te maken. Geef het werk uit handen en schakel de door ons aangedragen professional in. Wij verzorgen de bestaande beplanting voor u, maar maken ook graag een beplantingsplan voor uw nieuwe tuin.

Mogelijkheden beplanting

Planten bieden een wereld aan mogelijkheden, van grassen en bloemen tot struiken en bomen. Wij geven u graag ideeën voor uw tuin. Houdt u bijvoorbeeld van een wilde tuin of juist een strak aangelegde tuin? Bent u gecharmeerd van Italiaanse tuinen of spreken Engelse tuinen u meer aan? Na uw tuin te hebben bekeken bespreken wij graag de mogelijkheden met u. Niet alle planten zijn geschikt voor elk type grond, dus de beplanting moet zorgvuldig gekozen worden.

Coniferenhaag planten

Coniferen behoren tot de meest soortenrijke groep hagen. Deze hagen staan bekend om het lastige onderhoud. Echter, weet u eenmaal wanneer en hoe coniferen groeien, dan heeft u dit binnen de kortste keren onder de knie. Coniferen en bomen plaatsen behoeft wel enige handigheid. Coniferen planten kunt u het beste overlaten aan een hovenier. Op die manier weet u zeker dat ze correct worden geplaatst en krijgt u direct advies over het onderhoud van de haag. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Bel naar 0800 255 3733 of vul het contactformulier in.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Groningen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606