085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Groningen
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Groningen

Beplanting tuin in Groningen

De tuin beplanten kan een zware klus zijn, vooral wanneer u uw tuin wilt renoveren. Hoe langer de tuin niet onderhouden wordt hoe lastiger het is om de beplanting op orde te maken. Geef het werk uit handen en schakel de door ons aangedragen professional in. Wij verzorgen de bestaande beplanting voor u, maar maken ook graag een beplantingsplan voor uw nieuwe tuin.

Mogelijkheden beplanting

Planten bieden een wereld aan mogelijkheden, van grassen en bloemen tot struiken en bomen. Wij geven u graag ideeën voor uw tuin. Houdt u bijvoorbeeld van een wilde tuin of juist een strak aangelegde tuin? Bent u gecharmeerd van Italiaanse tuinen of spreken Engelse tuinen u meer aan? Na uw tuin te hebben bekeken bespreken wij graag de mogelijkheden met u. Niet alle planten zijn geschikt voor elk type grond, dus de beplanting moet zorgvuldig gekozen worden.

Coniferenhaag planten

Coniferen behoren tot de meest soortenrijke groep hagen. Deze hagen staan bekend om het lastige onderhoud. Echter, weet u eenmaal wanneer en hoe coniferen groeien, dan heeft u dit binnen de kortste keren onder de knie. Coniferen en bomen plaatsen behoeft wel enige handigheid. Coniferen planten kunt u het beste overlaten aan een hovenier. Op die manier weet u zeker dat ze correct worden geplaatst en krijgt u direct advies over het onderhoud van de haag. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Bel naar 085 - 106 1600 of vul het contactformulier in.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606