085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Groningen
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Groningen

Vijver aanleggen in Groningen?

Om uw tuin een mooier aangezicht te geven en om een extra dimensie te creëren kunt u een vijver aanleggen. Vooral als u tuinieren leuk vindt is dit een goed idee. Er komt namelijk wel het een en ander bij kijken, niet alleen bij de aanleg van de vijver, maar ook bij het onderhoud ervan.

Soorten vijvers

Er zijn veel soorten vijvers. Denk bijvoorbeeld aan een vijver met vissen of een siervijver met fontein. de door ons aangedragen professional kan ook voor u een zwemvijver aanleggen. Een zwemvijver maken is niet zomaar wat. Wij helpen u graag met het maken van een keuze. Wij informeren u over wat er allemaal bij een zwemvijver of andere soort vijver komt kijken. Op die manier kunt u een weloverwogen keuze maken.

Aanleg vijver uitbesteden?

U kunt een simpele vijver zelf proberen aan te leggen, maar enige kennis van en ervaring met vijvers is niet onbelangrijk. Afhankelijk van het type vijver dat u wilt aanleggen moet u ook rekening houden met een waterpomp en een filter. U kunt de aanleg in Groningen en omstreken natuurlijk ook overlaten aan onze vakmannen, zodat u zeker weet dat dit goed gebeurt! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken door te bellen naar 085 - 106 1600 of door het contactformulier in te vullen.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606