0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Groningen
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Groningen

Vijver aanleggen in Groningen?

Om uw tuin een mooier aangezicht te geven en om een extra dimensie te creëren kunt u een vijver aanleggen. Vooral als u tuinieren leuk vindt is dit een goed idee. Er komt namelijk wel het een en ander bij kijken, niet alleen bij de aanleg van de vijver, maar ook bij het onderhoud ervan.

Soorten vijvers

Er zijn veel soorten vijvers. Denk bijvoorbeeld aan een vijver met vissen of een siervijver met fontein. de door ons aangedragen professional kan ook voor u een zwemvijver aanleggen. Een zwemvijver maken is niet zomaar wat. Wij helpen u graag met het maken van een keuze. Wij informeren u over wat er allemaal bij een zwemvijver of andere soort vijver komt kijken. Op die manier kunt u een weloverwogen keuze maken.

Aanleg vijver uitbesteden?

U kunt een simpele vijver zelf proberen aan te leggen, maar enige kennis van en ervaring met vijvers is niet onbelangrijk. Afhankelijk van het type vijver dat u wilt aanleggen moet u ook rekening houden met een waterpomp en een filter. U kunt de aanleg in Groningen en omstreken natuurlijk ook overlaten aan onze vakmannen, zodat u zeker weet dat dit goed gebeurt! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0800 255 3733 of door het contactformulier in te vullen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Groningen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606