050 - 799 93 75

Hovenier nodig in Groningen?

Vijver aanleggen in Groningen?

Om uw tuin een mooier aangezicht te geven en om een extra dimensie te creëren kunt u een vijver aanleggen. Vooral als u tuinieren leuk vindt is dit een goed idee. Er komt namelijk wel het een en ander bij kijken, niet alleen bij de aanleg van de vijver, maar ook bij het onderhoud ervan.

Soorten vijvers

Er zijn veel soorten vijvers. Denk bijvoorbeeld aan een vijver met vissen of een siervijver met fontein. De vakman kan ook voor u een zwemvijver aanleggen. Een zwemvijver maken is niet zomaar wat. Wij helpen u graag met het maken van een keuze. Wij informeren u over wat er allemaal bij een zwemvijver of andere soort vijver komt kijken. Op die manier kunt u een weloverwogen keuze maken.

Aanleg vijver uitbesteden?

U kunt een simpele vijver zelf proberen aan te leggen, maar enige kennis van en ervaring met vijvers is niet onbelangrijk. Afhankelijk van het type vijver dat u wilt aanleggen moet u ook rekening houden met een waterpomp en een filter. U kunt de aanleg in Groningen en omstreken natuurlijk ook overlaten aan onze vakmannen, zodat u zeker weet dat dit goed gebeurt! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken door te bellen naar 050 - 799 93 75 of door het contactformulier in te vullen.

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Groningen stad en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Al jarenlang passie voor groen
  • Focus op duurzaamheid
  • Voor particulieren en kleine bedrijven

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 050 - 799 93 75.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Groningen stad en omgeving.

Hoofdvestiging