085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Groningen
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Groningen

Tuinman in Groningen

Wij zijn er voor al uw tuinwerkzaamheden in Groningen! Al jaren zijn wij een begrip als het gaat om hoogstaande services op het gebied van tuinontwerp, de aanleg van tuinen en tuinonderhoud. Bent u op zoek naar een vakkundige tuinman in Groningen? Aarzel dan niet en bel ons voor een afspraak.

Uw persoonlijke tuinman

Wij proberen bij onze diensten altijd rekening te houden met u als klant. Dit houdt in dat wij bij onze werkzaamheden zoveel mogelijk aanpassen op uw persoonlijke wensen en situatie. Wilt u bijvoorbeeld een vijver? Met onze expertise geven wij vorm aan uw ideeën. Wilt u uw tuin twee keer per jaar eens een goede onderhoudsbeurt geven? Of wilt u dat wij regelmatig langskomen? De mogelijkheden in onze service zijn onbeperkt.

Kwaliteitsservice

Bij ons bent u verzekerd van kwalitatief hoogstaande diensten. Bij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin probeert onze tuinman altijd het onderste steentje boven te brengen, zodat u verzekerd bent van een optimaal resultaat. Daarnaast werken wij alleen met de beste vakmensen, materialen en producten, waarmee wij onze kwaliteit garanderen.

Heeft u een vraag over onze diensten of heeft u direct behoefte aan een vakkundige tuinman? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 085 - 106 1600. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606