0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Groningen
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Groningen

Tuinman in Groningen

Wij zijn er voor al uw tuinwerkzaamheden in Groningen! Al jaren zijn wij een begrip als het gaat om hoogstaande services op het gebied van tuinontwerp, de aanleg van tuinen en tuinonderhoud. Bent u op zoek naar een vakkundige tuinman in Groningen? Aarzel dan niet en bel ons voor een afspraak.

Uw persoonlijke tuinman

Wij proberen bij onze diensten altijd rekening te houden met u als klant. Dit houdt in dat wij bij onze werkzaamheden zoveel mogelijk aanpassen op uw persoonlijke wensen en situatie. Wilt u bijvoorbeeld een vijver? Met onze expertise geven wij vorm aan uw ideeën. Wilt u uw tuin twee keer per jaar eens een goede onderhoudsbeurt geven? Of wilt u dat wij regelmatig langskomen? De mogelijkheden in onze service zijn onbeperkt.

Kwaliteitsservice

Bij ons bent u verzekerd van kwalitatief hoogstaande diensten. Bij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin probeert onze tuinman altijd het onderste steentje boven te brengen, zodat u verzekerd bent van een optimaal resultaat. Daarnaast werken wij alleen met de beste vakmensen, materialen en producten, waarmee wij onze kwaliteit garanderen.

Heeft u een vraag over onze diensten of heeft u direct behoefte aan een vakkundige tuinman? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0800 255 3733. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Groningen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606