085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Groningen
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Groningen

Tuinaanleg in Groningen

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Schakel de door ons aangedragen professional in voor de aanleg van uw complete tuin. Wilt u alleen uw voortuin aanleggen? Ook wanneer u ons wilt inschakelen voor de aanleg van bepaalde onderdelen kunt u op ons rekenen. Wij verrichten onder andere de aanleg van:

Werkwijze voor tuinen aanleggen

Bij de aanleg van uw tuin nemen wij alle tijd om samen met u alle details door te nemen alvorens wij met het werk beginnen. Mocht u tijdens de aanleg nog iets willen veranderen dan doen we dat graag voor u. Flexibiliteit en een persoonlijke service staan bij ons hoog in het vaandel! U kunt dan ook altijd bij ons terecht voor vragen of opmerkingen. Heeft u behoefte aan een goed advies? Ook daarmee helpen wij u graag. Daarnaast gaan wij erg zorgvuldig te werk. Half werk is niet aan ons besteed! Niets wordt aan het toeval overgelaten. Neem contact met ons op voor de kosten van tuinaanleg.

Bij tuin aanleggen maken wij gebruik van materialen en gereedschap van de hoogste kwaliteit. Alleen dan kunnen wij de kwaliteit van onze diensten garanderen. Zo bent u verzekerd van een kwaliteitstuin die jaren vooruit gaat! Wilt u uw stadstuin aanleggen of wilt u een bloementuin aanleggen rondom uw huis in Groningen?

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606