050 - 799 93 75

Hovenier nodig in Groningen?

Tuinaanleg in Groningen

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Schakel De vakman in voor de aanleg van uw complete tuin. Wilt u alleen uw voortuin aanleggen? Ook wanneer u ons wilt inschakelen voor de aanleg van bepaalde onderdelen kunt u op ons rekenen. Wij verrichten onder andere de aanleg van:

Werkwijze voor tuinen aanleggen

Bij de aanleg van uw tuin nemen wij alle tijd om samen met u alle details door te nemen alvorens wij met het werk beginnen. Mocht u tijdens de aanleg nog iets willen veranderen dan doen we dat graag voor u. Flexibiliteit en een persoonlijke service staan bij ons hoog in het vaandel! U kunt dan ook altijd bij ons terecht voor vragen of opmerkingen. Heeft u behoefte aan een goed advies? Ook daarmee helpen wij u graag. Daarnaast gaan wij erg zorgvuldig te werk. Half werk is niet aan ons besteed! Niets wordt aan het toeval overgelaten. Neem contact met ons op voor de kosten van tuinaanleg.

Bij tuin aanleggen maken wij gebruik van materialen en gereedschap van de hoogste kwaliteit. Alleen dan kunnen wij de kwaliteit van onze diensten garanderen. Zo bent u verzekerd van een kwaliteitstuin die jaren vooruit gaat! Wilt u uw stadstuin aanleggen of wilt u een bloementuin aanleggen rondom uw huis in Groningen?

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Groningen stad en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Al jarenlang passie voor groen
  • Focus op duurzaamheid
  • Voor particulieren en kleine bedrijven

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 050 - 799 93 75.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Groningen stad en omgeving.

Hoofdvestiging