0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Groningen
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Groningen

Tuinaanleg in Groningen

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Schakel de door ons aangedragen professional in voor de aanleg van uw complete tuin. Wilt u alleen uw voortuin aanleggen? Ook wanneer u ons wilt inschakelen voor de aanleg van bepaalde onderdelen kunt u op ons rekenen. Wij verrichten onder andere de aanleg van:

Werkwijze voor tuinen aanleggen

Bij de aanleg van uw tuin nemen wij alle tijd om samen met u alle details door te nemen alvorens wij met het werk beginnen. Mocht u tijdens de aanleg nog iets willen veranderen dan doen we dat graag voor u. Flexibiliteit en een persoonlijke service staan bij ons hoog in het vaandel! U kunt dan ook altijd bij ons terecht voor vragen of opmerkingen. Heeft u behoefte aan een goed advies? Ook daarmee helpen wij u graag. Daarnaast gaan wij erg zorgvuldig te werk. Half werk is niet aan ons besteed! Niets wordt aan het toeval overgelaten. Neem contact met ons op voor de kosten van tuinaanleg.

Bij tuin aanleggen maken wij gebruik van materialen en gereedschap van de hoogste kwaliteit. Alleen dan kunnen wij de kwaliteit van onze diensten garanderen. Zo bent u verzekerd van een kwaliteitstuin die jaren vooruit gaat! Wilt u uw stadstuin aanleggen of wilt u een bloementuin aanleggen rondom uw huis in Groningen?

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Groningen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606