050 - 799 93 75

Hovenier nodig in Groningen?

Tuinonderhoud op maat

Een mooie, verzorgde tuin is het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand. Wanneer u hulp kunt gebruiken bij tuinonderhoud bent u bij ons aan het juiste adres! Wilt u eens per jaar uw tuin een goede onderhoudsbeurt geven? Of heeft u totaal geen groene vingers en wilt u onze hoveniersdiensten regelmatig inschakelen voor het totale onderhoud aan uw tuin? Wij zijn u in Groningen en omstreken graag van dienst.

Onderhoudscontract in Groningen

Onze specialisten uit de regio Groningen houden uw gazon in goede staat, snoeien uw struiken en bomen, en bemesten uw beplanting. De vijverspecialisten onderhouden desgewenst uw vijver. Er zijn mogelijkheden tot het schoonspuiten van bestratingen, grote onderhoudsbeurten in het voor- en/of najaar, het knippen van hagen en het winterklaar maken van uw tuin. Kortom: tuinonderhoud op maat. Voor een persoonlijk onderhoudsplan neemt u contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat wij u een ideale, persoonlijke onderhoudsservice kunnen bieden!

Contact opnemen?

Heeft u een vraag of wilt u direct een afspraak maken voor het onderhoud van uw tuin? Neem dan contact met ons op via 050 - 799 93 75. U kunt ons ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Groningen stad en omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

  • Al jarenlang passie voor groen
  • Focus op duurzaamheid
  • Voor particulieren en kleine bedrijven

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 050 - 799 93 75.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Groningen stad en omgeving.

Hoofdvestiging